Bokning & Priser

Första mötet, hur funkar det?

I samband med vårt första möte får du svara på några frågor och beskriva hur du upplever det du önskar hjälp med. Efter det första mötet får du ta ställning till hur du upplevde kontakten och om du vill gå vidare och boka in fler möten och en fortsatt coaching.

Om du vill boka en tid eller bara ställa frågor är du varmt välkommen att kontakta mig.

Tider

Tider kan bokas måndag – fredag dagtid, möjlighet finns även vissa kvällar fram till 21.00 samt helg. Kontakta mig med önskemål så försöker vi hitta en tid som passar dig.

Coaching i samtalsrum, Skeppsbron 32, Stockholm

Individuellt samtal 45 min: 1200 kr

Online – Distans

Coaching via videomöte eller telefon. Kontakta mig så ser vi över ett upplägg passar dig.

Online-samtal 45 min: 1200 kr

Walk & Talk – samtal utomhus, en alternativ miljö till samtalsrum.

Individuellt samtal 45 min: 1200 kr

Vad innebär Walk & Talk?

För mig är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljö vi möts och samtalar i. Coaching i Walk & Talk-form innebär att vi ses utomhus i naturnära miljö – i Erstaviken i Nacka eller på annan plats om önskemål finns – och promenerar tillsammans medan vi samtalar. De positiva aspekterna av Walk & Talk utöver att man får röra på sig och får frisk luft är att kunna erbjuda ett alternativ till att sitta ned i traditionella samtalsrum vilket inte alla är bekväma med. Dessutom visar vetenskapen att vårt mentala mående och våra kognitiva dvs. våra tankemässiga processer förbättras under fysisk aktivitet.

Betalning

Faktura. Priserna inkluderar moms.