Om mig

Jag som arbetar som mental coach på Förändringskultur heter Cassiani (ett grekiskt namn med betoning på sista i:et), kallas även Cassie.

Jag började intressera mig för personlig utveckling, mental träning och mer existentiella frågor relativt tidigt i livet, men det var först efter att jag själv gått igenom utmanande perioder som jag på riktigt insåg hur otroligt mycket vi själva kan påverka och förändra i hur vi mår enbart genom mental träning. Det är fantastiskt!

Utbildning och bakgrund

Jag har en filosofie kandidatexamen i beteendevetenskap från Uppsala Universitet med psykologi som huvudämne. Inom psykologin har jag valt att fördjupa mig i förändringsprocesser och personlig utveckling, områden som jag tycker är otroligt spännande. Vid sidan av mitt arbete älskar jag att spendera tid utomhus för olika outdoor-aktiviteter, gärna med inslag av någon utmaning.

Jag började intressera mig för personlig utveckling, mental träning och mer existentiella frågor relativt tidigt i livet, men det var först efter att jag själv gått igenom utmanande perioder i livet, som jag på riktigt insåg hur otroligt mycket vi själva kan påverka och förändra i hur vi mår enbart genom mental träning. Det är fantastiskt!

Idag vet jag att även när vi mår som sämst, när allt känns svart och känslan säger att må bra är något som bara är andra förunnat att det går att vända den känslan och ta kommandot över sitt eget liv och över hur man mår. Men ibland kan man behöva hjälp för att komma dit, hjälp att hitta verktygen, strategierna och motivationen man behöver för att ta sig upp och börja må bättre. Men det går, och det är en häftig känsla när man tagit sig över till den andra sidan.

Vad kan du förvänta dig för hjälp av mig?

Jag arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv, alltså ett perspektiv som ser till hela människan – hela dig. För vi är ju både en kropp och en själ men också en individ i ett större sammanhang där sådant som familj, vänner och arbete påverkar oss. Mitt mål är att möta dig där du är!

Samtalsrum, Walk & Talk eller Online-coaching

För mig är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljö vi möts och samtalar i därför erbjuder jag olika former av upplägg – Samtalsrum, Walk & Talk eller Online-coaching.

Vid möten i Samtalsrum ses vi i Gamla Stan i Stockholm City.

Coaching i Walk & Talk-form innebär att vi ses utomhus och promenerar tillsammans medan vi samtalar. De positiva aspekterna av Walk & Talk utöver frisk luft, är att kunna erbjuda ett alternativ till att sitta ned i ett traditionellt samtalsrum vilket inte alla är bekväma med och dessutom visar vetenskapen att vårt mentala mående och våra kognitiva dvs. tankemässiga processer förbättras under fysisk aktivitet.

Jag erbjuder även Online-coaching.